Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suurlähettiläs jätti valtuuskirjeen Ecowasille - Suomen suurlähetystö, Abuja : Ajankohtaista

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Abuja

9 Iro Dan Musa Street, Asokoro, Abuja, Nigeria
Viisumit ja oleskeluluvat: +234 (0) 81 7245 46 44 (ma-to, klo 13-16)
Viisumit ja oleskeluluvat, sähköposti: visa.aba@formin.fi
Muut asiat: +234 (0) 803 785 1150 (virka-aikana)
S-posti: sanomat.aba@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 30.10.2014

Suurlähettiläs Pirjo Suomela-Chowdhury jätti valtuuskirjeensä Länsi-Afrikan talousyhteisön (ECOWAS) Presidentille Ouedraogo Kadrelle 28.10.2014

Presidentti Ouedraogo toivotti suurlähettiläs Suomela-Chowdhuryn lämpimästi tervetulleeksi Nigeriaan ja Suomen pysyväksi edustajaksi ECOWAS:iin ja lupasi kaiken tukensa ja yhteistyönsä tehtävän hoitamisessa.Presidentti Ouedraogo esitteli ECOWAS:n roolia taloudellisen integraation sekä rauhan ja turvallisuuden edistämisessä Länsi-Afrikan alueella. Suomela-Chowdhury toi esille Suomen tukea ECOWAS:lle EU:n kautta ja kahdenvälisesti. Lisäksi hän viittasi ECOWAS:n vahvistuvaan rooliin alueellisena toimijana ml. sen rooliin talouden ja alueellisen integraation sekä rauhan ja turvallisuuden alueilla. ECOWAS:nkin toiminta-alueisiin kuuluvan naiset rauha ja turvallisuus –tematiikan todettiin olevan myös Suomelle tärkeä prioriteettiteema.

President ECOWAS Commission, H.E. Kadre Desire Ouedraogo(r) presenting Letter of Credence to H.E. Pirjo Suomela-Chowdhury, Amb. Rep. of Finland. 28th Oct. 14.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 30.10.2014


© Suomen suurlähetystö, Abuja | Tietoa palvelusta | Yhteystiedot