Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomalainen terveysosaaminen ja hyvinvointi esillä Nigeriassa - Suomen suurlähetystö, Abuja : Ajankohtaista

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Abuja

9 Iro Dan Musa Street, Asokoro, Abuja, Nigeria
Viisumit ja oleskeluluvat: +234 (0) 81 7245 46 44 (ma-to, klo 13-16)
Viisumit ja oleskeluluvat, sähköposti: visa.aba@formin.fi
Muut asiat: +234 (0) 803 785 1150 (virka-aikana)
S-posti: sanomat.aba@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 24.9.2015

 

Suurlähettiläs Pirjo Suomela-Chowdhury vieraili AIT:n (Africa Independent Television) Kakaaki-aamuohjelmassa 10.9.2015.
Suurlähettiläs Pirjo Suomela-Chowdhury vieraili AIT:n (Africa Independent Television) Kakaaki-aamuohjelmassa 10.9.2015. Terveyden ja hyvinvoinnin lisäksi ohjelmassa keskusteltiin Suomen ja Nigerian suhteista yleisemmin sekä Suomen vahvuuksista koulutuksen, tasa-arvon ja hyvän hallinnon alueilla.

Suomalainen terveysosaaminen ja hyvinvointi esillä Nigeriassa

Suomen Abujan-suurlähetystö ja Nigerian Team Finland -verkosto järjestävät 3. marraskuuta 2015 Nigerian talouselämän keskuksessa Lagosissa terveys- ja hyvinvointiaiheisen tapahtuman. Sen tarkoituksena on esitellä Suomea ja suomalaista osaamista sekä edistää yhteistyötä terveyden ja hyvinvoinnin alueella. Paikalle odotetaan nigerialaisia vaikuttajia ja viranomaisia, yrityksiä, median edustajia, terveysalan ammattilaisia ja muita sidosryhmiä.

Tuleva tapahtuma ja Suomen vahvuudet saivat Nigeriassa laajasti huomiota 10. syyskuuta, kun suurlähettiläs Pirjo Suomela-Chowdhury kutsuttiin vieraaksi AIT:n (African Independent Television) Kakaaki-aamushow’hun. Suurlähettiläs puhui ohjelmassa Suomen ja Nigerian yhteistyöstä  ja kertoi Suomen vahvuuksista kuten koulutusjärjestelmästä, hyvästä hallinnosta ja tasa-arvosta. Erityisesti painottui Suomen osaaminen terveyden ja hyvinvoinnin saralla sekä kaupalliseen toimintaan liittyvät yhteistyömahdollisuudet.

Televisioesiintyminen on jo poikinut Nigeriassa lisää kiinnostusta marraskuun terveys- ja hyvinvointitapahtumaa kohtaan. Lisätietoja tapahtumasta antaa Nigerian Team Finland -koordinaattorina toimiva suurlähetystön ulkoasiainsihteeri Emmi Mwanzagi: emmi.mwanzagi@formin.fi, puh. +234 80 35 25 3333.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 5.10.2015


© Suomen suurlähetystö, Abuja | Tietoa palvelusta | Yhteystiedot