Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Eurooppatiedotuksen Suomi ja EU:n tulevaisuus -tapahtumasarja virittelee kansalaiskeskustelua ympäri maata - Suomen suurlähetystö, Abuja : Ajankohtaista : Ulkoministeriö tiedottaa

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Abuja

9 Iro Dan Musa Street, Asokoro, Abuja, Nigeria
Viisumit ja oleskeluluvat: +234 (0) 81 7245 46 44 (ma-to, klo 13-16)
Viisumit ja oleskeluluvat, sähköposti: visa.aba@formin.fi
Muut asiat: +234 (0) 803 785 1150 (virka-aikana)
S-posti: sanomat.aba@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Lehdistötiedotteet, 3.11.2017 | Ulkoministeriö

Eurooppatiedotuksen Suomi ja EU:n tulevaisuus -tapahtumasarja virittelee kansalaiskeskustelua ympäri maata

Tiedote 190/2017                                                                                                                3.11.2017

Ulkoministeriön Eurooppatiedotuksen syksyn avointen yleisötilaisuuksien teemana on Suomi ja EU:n tulevaisuus. Tavoitteena on aktivoida kansalaiskeskustelua EU:n suunnasta ja Suomen roolista eurooppalaisessa yhteistyössä yhdessä poliitikkojen ja asiantuntijoiden kanssa. Sarja käynnistyi elokuun lopulla Turussa, jossa puhuttivat EU:n yhteinen puolustus ja brexit. Lahdessa lokakuun alussa keskusteltiin talous- ja rahaliiton sekä sosiaalisen Euroopan tilasta.

Syksyn tilaisuuksien sarja on ehtinyt puoliväliin. Mikkelissä Suomi ja EU:n tulevaisuus -tilaisuus järjestetään maanantaina 6. marraskuuta klo 16.15–18.00 yliopistokeskuksen auditoriossa, Lönnrotinkatu 5. Aiheina ovat erityisesti EU:n yhteinen ulko- ja turvallisuuspolitiikka sekä puolustusulottuvuus. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Mikkelin yliopistokeskuksen kanssa.

Mikkelin tilaisuudessa aiheesta alustaa yksikönpäällikkö, eurooppakirjeenvaihtaja Sari Rautio ulkoministeriöstä. Kommenttipuheenvuoron esittävät kansanedustajat Heli Järvinen (vihr.) ja Kaj Turunen (sin.). Keskustelua johdattelee yksikönpäällikkö Ville Cantell. Tilaisuutta voi seurata verkkolähetyksenä sekä Twitterissä tunnisteilla #EUtulevaisuus ja #turpo.  

Suomi ja EU:n tulevaisuus -keskustelutilaisuuksien sarjassa seuraa 27. marraskuuta Rovaniemi, jossa puheena on EU:n pohjoinen ulottuvuus ja arktisen politiikan näkymät. Keskustelutilaisuudet jatkuvat kevätkaudella 2018, jolloin vuorossa ovat Kuopio, Hämeenlinna ja Maarianhamina.

Lisätietoja: Yksikönpäällikkö Ville Cantell, puh. 050 383 5791, tiedottaja Juhana Tuomola, puh. 050 357 7974, Eurooppa- ja lähialueviestinnän yksikkö.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 3.11.2017


© Suomen suurlähetystö, Abuja | Tietoa palvelusta | Yhteystiedot