Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Team Finland Nigeriassa - Suomen suurlähetystö, Abuja : Team Finland

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Abuja

9 Iro Dan Musa Street, Asokoro, Abuja, Nigeria
Viisumit ja oleskeluluvat: +234 (0) 81 7245 46 44 (ma-to, klo 13-16)
Viisumit ja oleskeluluvat, sähköposti: visa.aba@formin.fi
Muut asiat: +234 (0) 803 785 1150 (virka-aikana)
S-posti: sanomat.aba@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Team Finland Nigeriassa

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finland, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille: palvelut.team.finland.fi.

Team Finland -yhteyshenkilöt Nigeriassa

Yhteyshenkilö Lagosissa:
Business Finland Länsi-Afrikan johtaja Olu Raheem
olu.raheem(a)businessfinland.fi

Puheenjohtaja:
Suurlähettiläs Jyrki Pulkkinen

Team Finland -toimijat Nigeriassa

Team Finland -verkoston tavoitteet Nigeriassa

Nigeria on Afrikan suurin talous. Sen yli 170-miljoonainen väestö, tarpeet infrastruktuurille ja hyödyntämättömät luonnonvarat tarjoavat tilaisuuksia myös Suomelle ja suomalaiselle osaamiselle. Kevään 2015 hyvin sujuneet vaalit ja vallanvaihto antavat aihetta optimismiin ja uusiin mahdollisuuksiin. Nigerian markkinat ja mahdollisuudet ovat kuitenkin edelleen suomalaisyrityksille suhteellisen tuntemattomat.

Nigeria on edelleen haastava toimintaympäristö. Toimiminen maassa edellyttää yritykseltä sitoutumista, pitkäjänteisyyttä sekä luotettavien viranomaiskontaktien, tiedon ja liikekumppanien löytämistä. Tässä työssä Team Finland -verkoston palvelut voivat osoittautua korvaamattomiksi. Verkosto panostaa Nigeriassa suomalaisten toimijoiden kannalta hyödylliseen tukeen ja tiedon tuottamiseen keskeisillä sektoreilla. Vuonna 2018 painopisteinä ovat terveys-, koulutus-, energia- ja ICT-sektorit sekä maatalousteknologia, jätehuolto ja kiertotalous.

Team Finland -verkostoon Nigeriassa kuuluvat Suomen suurlähetystö pääkaupunki Abujassa sekä Business Finlandin toimipiste ja Suomen kunniakonsulaatti maan liike-elämän keskuksessa Lagosissa. Verkostolla on aktiivinen rooli myös ministeri- ja yritysvaltuuskuntavierailussa sekä erilaisissa yritysten tarpeita palvelevissa tapahtumissa.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 20.11.2018


© Suomen suurlähetystö, Abuja | Tietoa palvelusta | Yhteystiedot